Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

Alternatief schoolreisje

20 april 2021

Op donderdag 15 en op vrijdag 16 april hebben we een heerlijk alternatief voor het jaarlijkse schoolreisje gehad. Donderdag mochten de kinderen van de groepen 5 t/m 8 het spits afbijten. Vrijdag mochten de jongere groepen aan de bak.

 

Wat mochten we doen?

10.000 sprongen op de springkussens en 500 keer over de stormbaan. Van alleen het kijken ernaar ging je al zweten. Ook waren er verbaasde blikken bij meester Arjan die als een ware tovenaar de mais omtoverde in heerlijke popcorn.

Bij juf Judith en juf Willeke konden de kinderen aan de gang met een interactieve vloer. Eigenlijk was het een soort touchscreen geprojecteerd op de vloer. Door je voet op tactische plekken op de vloer te zetten konden er spellen gespeeld worden.

In de gymzaal konden de kinderen vervolgens aan de gang met lasergamen. Voor de jongere kinderen was er in de gymzaal een parcours uitgezet met bij sommige groepen lava in de zaal en bij andere groepen een echte zee.

 

Al met al was het een geslaagde dag en was het een leuk alternatief voor het schoolreisje. Top!

 



Nieuwsarchief