Wij willen vanuit wederzijdse betrokkenheid leerlingen helpen om zichzelf te kunnen zijn.

Kamp!

08 oktober 2019

Op de fiets gingen we naar groepsverblijf ‘Nieuwkarspel’ in Waarland tegen de grens van Oudkarspel. Eerst gingen we langs ‘De Geus’ waar we de kinderen mochten klimmen op de wand en in de adventurebaan mochten. Hier en daar waren er een aantal stoere kinderen die dit toch best wel spannend vonden zo hoog boven de grond. Ook waren er kinderen die eerst even wilden kijken, maar later toch enkele meters boven de grond hingen.

 

Bij het kampterrein aangekomen zijn we vlotten gaan bouwen, hebben we trampoline gesprongen, daarnaast konden we nog voetballen, tafeltennissen en kaarten. ’s Avonds hebben we een spel gedaan op het kampterrein, waarbij de kleurencode gekraakt moest worden. Daarna mocht er nog meegelopen worden met de avondwandeling en aansluitend was er een kampvuur met marshmallows.

 

De volgende dag zijn we op de fiets naar Jumpcity gegaan. Wat een sprongen waren er! Hoog/laag/ver/mooi/lelijk/snel/traag - álles kwam voorbij. Daarna namen de leerlingen van het so afscheid. Hun kamp zat erop. De sbo groep was van plan om een spel bij het Geestmerambacht te doen, maar door de regen moesten we helaas terug naar het kamp gaan. Het avondprogramma bestond uit de BBQ en een quizz die de groep van juf Anke had gewonnen. Aansluitend werd er nog gedanst tot in de kleine uurtjes.

 

Moe maar voldaan ging iedereen naar bed om de volgende dag het kamp af te sluiten in het zwembad. Nadat we ons hadden afgedroogd werden we op de terugweg naar school weer lekker natgeregend om als verzopen katjes veilig terug te keren op school.

 

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Expertisecluster Nexus

Van Teylingenlaan 5

1701 AA Heerhugowaard

0251-655771

info.nexus@aloysiusstichting.nl