Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Cas wint VIP Efteling prijs

19 april 2019

Op 28 maart verscheen op ons intranet een bericht met de titel "Als VIP naar de Efteling?" Onze interesse was gewekt. Toen we het bericht lazen bleek dat al onze collega's een collega of leerling konden nomineren voor drie overnachtingen in een 6-persoons VIP Boshuys aan het water mét vier dagen onbeperkt toegang voor de Efteling. Van het Aloysius schoonmaakbedrijf CSUcadeau gekregen - hartstikke mooi! Toe wij dit lazen moesten wij meteen aan iemand denken die wij als team wilden nomineren: onze leerling Cas.

 

Een velverdiende oppepper

Afgelopen januari heeft Cas te horen gekregen dat hij een ongeneeslijke hersentumor heeft. Verschrikkelijk nieuws dat ons allen diep geraakt heeft. Sindsdien gaat Cas door een malle molen van onderzoeken en behandelingen en dat heeft een grote impact op Cas en zijn familie. Als team van Expertisecluster Nexus hebben wij Cas (en zijn familie) genomineerd, omdat wij vinden dat zij het verdienen om even ontzettend verwend te worden en plezier met elkaar te hebben.

 

 

Cas heeft gewonnen!

Tot onze blijdschap kwam Cas deze week als winnaar uit de bus! Op donderdag 18 april was Cas weer even op school. Hij dacht dat hij gezellig met de klas mee zou eten tijdens de paaslunch, maar dat was niet alles... Wij hebben Cas verrast met onze prijs en toevallig waren Cas zijn ouders er deze dag ook bij. Precies goed. Cas (en zijn ouders) waren heel erg blij met de prijs! Een bezoek aan de Efteling stond toevallig nog op hun verlanglijstje.

 

Wij wensen Cas, zijn ouders en zijn broer heel veel plezier en lol toe! Geniet ervan Cas!​

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Expertisecluster Nexus

Van Teylingenlaan 5

1701 AA Heerhugowaard

0251-655771

info.nexus@aloysiusstichting.nl