Wij hebben zorg voor ieder ander, met name voor hen die het moeilijker hebben dan wijzelf en dat doen wij door volhardend te zijn in onze betrokkenheid.

GOAL! Schoolvoetbaltoernooi 2019

17 april 2019

Vrijdag 5 april jl. was het weer zover: het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi ging van start. Nexus en de Antoniusschool Heerhugowaard verschenen beide met eigen team aan de start van wat een behoorlijk spannende dag beloofde te worden!

 

Warming-up en een weddenschap

De jongens en één meisje van Nexus begonnen het toernooi zeer serieus. Er werd een goede warming-up gedaan onder begeleiding van Lucas en daarna werd er nog even gewerkt aan de baltechnieken. Door een aantal jongens werd een weddenschap met de juf afgesloten: als ze niet zouden scoren, dan zou juf hun haar roze mogen spuiten. Ja - dan weet je zeker dat het menens is!

 

 

Dieseltjes

De eerste wedstrijd werd helaas verloren met 0-3. Het was even inkomen en warmdraaien. Onze keeper deed heel erg hard zijn best om de bal tegen te houden, maar hij zat nog niet helemaal lekker in de wedstrijd. Geen probleem natuurlijk, kan gebeuren. De tweede wedstrijd werd gewonnen door Nexus met 2-1. Er zaten twee prachtige doelpunten bij van Yishai en Frederico. Hamza, onze keeper, was ook lekker warm gedraaid en stond geweldig te keepen! Na deze wedstrijd zat de spirit er weer goed in. Helaas werd de derde wedstrijd verloren met 7-1. Jens scoorde gelukkig nog een pareltje doelpunt.

 

Versterking

De jongens van Antonius werden verstrekt door Ruënly. Een oude klasgenoot die nu op Nexus zit. Hierdoor konden ook zij hun toernooi starten! De eerste wedstrijd werd gewonnen met 2-1! Dit was een goed begin! Joey stond goed te keepen. Helaas werd de tweede wedstrijd verloren met 1-3. De tegenstander was nét een tandje beter.

 

 

Eén voor allen, allen voor één

Eén paar schoenen had te lang in de kast gestaan en gaf er de brui aan tijdens de wedstrijd. Gelukkig konden er schoenen geleend worden van TJ. Super dat iedereen zo voor elkaar staat bij beide afdelingen van ons Expertisecluster! In de laatste wedstrijd werd het team versterkt met nog twee jongens van Nexus in de wissel: Jens en Yishai. Helaas bracht dit niet veel geluk en ook de laatste wedstrijd werd verloren met 3-1. Om de eer te redden maakte Chencho nog een wereldgoal door uit een onmogelijke hoek te scoren. Wat een baas!

 

Geslaagd toernooi

Al met al was het een geslaagd toernooi waarbij vooral opviel dat iedereen zijn best deed om er een gezellige dag van te maken. Daar gaat het uiteindelijk om!

 


De link naar de huidige pagina is naar je klembord gekopieerd


Nieuwsarchief

Expertisecluster Nexus

Van Teylingenlaan 5

1701 AA Heerhugowaard

0251-655771

info.nexus@aloysiusstichting.nl