Het beste onderwijs realiseren samen met onze leerlingen.

Inzamelingsactie Nexus

20 januari 2023

Vanaf de start van het schooljaar is het team van Nexus begonnen met het inzamelen van speelgoed en kleding. Met deze spullen heeft onze school een speelgoed- en kledingmarkt georganiseerd rond de feestdagen.

 

 

Speelgoedmarkt

In de weken voor Sinterklaas konden ouders tegen een kleine vergoeding speelgoed kopen in de aula, er was echt van alles te vinden: van knuffeltjes tot boekjes, pop-its, knutselspeelgoed, spelletjes en puzzels!

 

Kledingmarkt

Tijdens het kerstdiner van onze leerlingen op 22 december waren de ouders van harte welkom op school om een bezoek te brengen aan de kledingmarkt in de aula. Ouders konden tijdens de kledingmarkt de kledingstukken gratis meenemen. Via een QR-code was er ook de gelegenheid om een (klein) bedrag over te maken naar de school om een bijdrage te doen aan de goede doelen.

 

Overgebleven spullen gedoneerd aan goede doelen

In de weken na de kerstvakantie heeft ons team het overgebleven speelgoed overgedragen aan Stichting Hulp Voor Minima, zijn de babyspullen overhandigd aan Stichting Babyspullen en hebben we de overgebleven kleding naar de kledingbank gebracht. Tenslotte hebben we het opgehaalde bedrag (365 euro) van onze speelgoed- en kledingmarkt gedoneerd aan Voedselbank Langedijk. We hebben specifiek in onze stad (en regio) goede doelen gekozen om zo ook lokaal een steentje bij te dragen. De verschillende stichtingen waren erg blij met de mooie donaties!

 

Hartelijk dank ook aan iedereen die hieraan bijgedragen heeft!

 

 Nieuwsarchief

Expertisecluster Nexus

Van Teylingenlaan 5

1701 AA Heerhugowaard

0251-655771

info.nexus@aloysiusstichting.nl